zaterdag 11 februari 2012

Parilla libre

Als we fietsers tegenkomen krijgen we meestal tips over:
1. Goede slaapplekken onderweg (hokjes, camping, wild kampeerplekjes);
2. Goed eten (supermarkten, restaurants (bij voorkeur all you can eat barbecue, parilla libre) en lokaal energierijk voedsel.
Jullie weten dat ik veel eet en graag over eten praat. Dat wordt allebei nog veel meer als ik fiets. Voor het ontbijt denk ik al aan het avondeten en voor het avondeten al aan het ontbijt.
Ik houd het dan nu ook kort, want ik wil boodschappen doen voor mijn tweede lunch en onderweg weer zo'n lekker ijsje eten. En vanavond om 20 uur hebben we gereserveerd voor de parilla libre.

De fiets is gemaakt en we zijn twee dagen lui geweest. Daarna hebben we drie dagen flink en heel mooi gefietst. Naar de gletsjer Perito Moreno. Morgen richting El Chalten, waar we gaan wandelen. Daarna een pittige grensoversteek met boot, fiets en paard.

Oh en opa: dank je voor je sms: we fietsen dus iets minder hard dan je dacht, want nu pas weg in El Calafate!

4 opmerkingen:

  1. Dag Joos en Sanne
    fietsen en vreten: een leuke commbinatie. Zo helpen jullie de economie vooruit.Met fietsonderdelen, broeken enz.
    Ga lekker door met het doen van leuke dingen.
    Hier is het eerste Prinsengracht concert on ice geweest. Dat mis je dan.
    Groet, Nella

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Petra Vereb van Overzee12 februari 2012 om 17:45

    Ouwe vreetzak.........Maar wel erg lekker allemaal zo te horen. Wat een heerlijke tocht! En fantastisch dat alles weer gemaakt is.
    Opa je zinnetje voorgelezen, dus die blijft goed bij, Ga wekelijks met mijn I-padje naar hem toe voor de mooie foto's en Anke leest ook al jullie avonturen voor.
    Take Care, dikke kus Peet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt goed, San. En wat een mooie foto's!! Fiets ze en eet smakelijk!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nice! Je zult ook zeker genieten van Mount Fitz Roy en Cerro Torre. Kijk bij Laguna Torre wel uit voor de huisroofvogel die het op je lunch voorziet :) En geniet inderdaad van dat onweerstaanbare ijs! Dulce de leche rocks. Groet!
    Hans

    BeantwoordenVerwijderen